Bryllupssnakk

"Fick för ett tag sedan hjälp av Benedicte kring hur man kan tänka med prissättning på olika sociala kanaler. Mötet var ganska kort men vi upplevde verkligen att vi fick helt sjuuukt mycket verdi på den tiden! Benedicte är RÅ och vi ser för oss att vi kommer ta hjälp av henne flera gånger framöver! Rekommenderar alla som är i uppstarten av egen business att investera i ett coachingsamtal med denna kvinna!".

Camilla Sørensen

"Jeg er så glad for at det finnes noen som Equal. Det er ingen grenser for hva de kan bidra med, uansett hva du trenger. Jeg har hatt vekst på Instagram, fått flere klienter og det har skjedd mye i min business takket være Equal. Har du en gründerpire i deg, men vet ikke hvor du skal starte? Sats på Equal!".

Caroline Kvamme

"Samarbeidet med Equal har gitt meg et helt nytt syn på meg selv. Jeg har blomstret - både personlig og profesjonelt".

Ane Prestnes

"Samholdet og energien i Equal er noe helt eget. Jeg er så takknemlig for at jeg får være en del av denne flotte gjengen! Jeg har hatt en enormt bratt læringskurve etter jeg ble medlem,  og har fått så mye inspirasjon og motivasjon!".

Ulrika Louisa

"Jeg var oppriktig skeptisk i starten, men har aldri angret på at jeg meldte meg inn. Equal har blitt limet som holder hverdagen på plass. Jeg har fått nye venner som jeg har fått daglig kontakt med, og en "girlboss" selvtillit!".

Siri Haust

"Eventene er inspirerende og profesjonelle. Det er mye girlpower og null jantelov!".

Ane Mathisen

"Equal Agency er inkluderende. Selv jeg som har sosial angst føler meg så velkommen og komfortabel at jeg ikke opplevde noen form for angst under hele eventhelgen. Det var en helt unik opplevelse for meg. Moren min gråt da jeg fortalte det!".

Heidi Meborg

"Shit, shit shit! I dag sendte jeg inn registrering til Altinn for å opprette foretaket mitt. Takk for sparket bak!!".

Tina Cecilie Blestad

"Man blir sett og føler seg velkommen uansett hvem/hva/hvor, lærer masse og sitter igjen veldig motivert og inspirert til å følge egne drømmer".